Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Slender Man

Film, 2018, 93 minuten
Slender Man
Een groep meiden die wanhopig op zoek is naar hun vermiste vriendin roept het wezen op dat haar waarschijnlijk heeft ontvoerd: de duistere internetlegende Slender Man.
De film Slender Man is uitgebracht in 2018 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng.

Slender Man op IMDB

Score: 3,2 van de 10

In a small town in Massachusetts, a group of friends, fascinated by the internet lore of the Slender Man, attempt to prove that he doesn't actually exist - until one of them mysteriously goes missing.

Acteurs in Slender Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Indonesisch;Engels

Meer zoals Slender Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Silence
Als dodelijke wezens die jagen op gehoor de wereld aanvallen, zoeken een tiener en haar familie een schuilplaats buiten de stad en stuiten op een mysterieuze sekte.
Paranormal Investigation
Als een jongeman bezeten raakt na een ouijabord te hebben gebruikt, start een geestenjager een onderzoek naar de kwade geest die in hem huist.
The Purge
In een criminele toekomstige wereld waar politieagenten de anarchie niet kunnen bolwerken klopt er iemand aan op de deur van James Sandin.
Amityville: The Awakening
Wanneer een moeder en haar kinderen in een huis gaan wonen waar mysterieuze dingen gebeuren, komen ze er al snel achter dat het huis een duistere geschiedenis heeft.
Doom
Als er een noodsein van een verre planeet komt, blijkt dat gemuteerde aliens het grootste deel van de bevolking al hebben uitgeroeid.