Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Slender Man

Film, 2018, 93 minuten
Slender Man
Een groep meiden die wanhopig op zoek is naar hun vermiste vriendin roept het wezen op dat haar waarschijnlijk heeft ontvoerd: de duistere internetlegende Slender Man.
De film Slender Man is uitgebracht in 2018 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Slender Man op IMDB

Score: 3,2 van de 10

In a small town in Massachusetts, a group of friends, fascinated by the internet lore of the Slender Man, attempt to prove that he doesn't actually exist - until one of them mysteriously goes missing.

Acteurs in Slender Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Indonesisch;Engels

Meer zoals Slender Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Possession of Hannah Grace
Een voormalige agente gaat in een mortuarium werken en wordt tijdens haar nachtdienst opgeschrikt wanneer het vervloekte lijk van een jong meisje wordt binnengebracht.
Hereditary
Na de dood van haar moeder ontdekken kunstenares Annie en haar gezin hun angstaanjagende erfenis. Ze worstelen met kwade krachten waartegen ze niet zijn opgewassen.
Girls With Balls
Een damesvolleybalteam raakt verdwaald in het bos en wordt het doelwit van gestoorde jagers. Nu moeten ze de gevaarlijkste wedstrijd van hun leven spelen.
Eerie
Als de zelfmoord van een leerlinge een katholieke meisjesschool opschrikt, onthult een helderziende decaan met de hulp van een geest het wrede verleden van het klooster.
The Golem
Terwijl ziekte zich over het platteland verspreidt, tovert een onvruchtbare vrouw uit klei een levend kind dat ze loslaat op haar vijanden.