Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Slender Man

Film, 2018, 93 minuten
Slender Man
Een groep meiden die wanhopig op zoek is naar hun vermiste vriendin roept het wezen op dat haar waarschijnlijk heeft ontvoerd: de duistere internetlegende Slender Man.
De film Slender Man is uitgebracht in 2018 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Slender Man op IMDB

Score: 3,2 van de 10

In a small town in Massachusetts, a group of friends, fascinated by the internet lore of the Slender Man, attempt to prove that he doesn't actually exist - until one of them mysteriously goes missing.

Acteurs in Slender Man

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Indonesisch;Engels

Meer zoals Slender Man

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

3 From Hell
Bloeddorstige plattelandsmoordenaars ontsnappen na tien jaar uit de gevangenis. Ze zijn uit op wraak, willen bloed zien en laten chaos los op alles wat beweegt,
Child's Play
In deze remake van de horrorfilm uit de jaren 80 wordt een jongen geterroriseerd door een kwaadaardig geprogrammeerde hightech pop die zelfbewust en moordlustig wordt.
Ghost Stories
Zoya Akhtar, Anurag Kashyap, Dibakar Banerjee en Karan Johar regisseerden Lust Stories, dat werd genomineerd voor een Emmy. Ze kwamen weer samen voor deze 4 thrillers.
A Quiet Place
Ver weg van de bewoonde wereld leeft een hecht gezin continu in angst dat zelfs het zachtste geluid de aandacht van verschrikkelijke buitenaardse wezens zal trekken.
Hell Fest
Een groep vrienden bezoekt een amusementspark met de hel als thema. Hier worden ze een voor een het slachtoffer van een seriemoordenaar.