Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

SMOSH: The Movie

Film, 2015, 83 minuten
SMOSH: The Movie
Om te voorkomen dat zijn gênante YouTube-video boven water komt, zullen Anthony en zijn vriend deze virtueel moeten veranderen.
De film SMOSH: The Movie is uitgebracht in 2015 en duurt 83 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

SMOSH: The Movie op Moviemeter

Een beschamende video van Anthony zwerft rond op het internet. En dat nog wel vlak voor de vijfde reünie van High School. Hij had zich daar nu juist extra op verheugd omdat hij zijn zinnen heeft gezet op Anna, de grote liefde uit zijn tienerjaren. Maar de video zou wel eens roet in het eten kunnen gooien. Hoe krijgt Anthony op tijd het filmpje offline, voordat zij het ziet?

SMOSH: The Movie op IMDB

Score: 5 van de 10

An embarrassing video of Anthony surfaces online right before his fifth high school reunion. The Smosh dudes then take a portal into YouTube and race to change the video and re-write history before it blows Anthony's chances of reconnecting with his teen crush Anna.

Trailer

Acteurs in SMOSH: The Movie

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.