Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

SMOSH: The Movie

Film, 2015, 83 minuten
SMOSH: The Movie
Om te voorkomen dat zijn gênante YouTube-video boven water komt, zullen Anthony en zijn vriend deze virtueel moeten veranderen.
De film SMOSH: The Movie is uitgebracht in 2015 en duurt 83 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

SMOSH: The Movie op Moviemeter

Een beschamende video van Anthony zwerft rond op het internet. En dat nog wel vlak voor de vijfde reünie van High School. Hij had zich daar nu juist extra op verheugd omdat hij zijn zinnen heeft gezet op Anna, de grote liefde uit zijn tienerjaren. Maar de video zou wel eens roet in het eten kunnen gooien. Hoe krijgt Anthony op tijd het filmpje offline, voordat zij het ziet?

SMOSH: The Movie op IMDB

Score: 5 van de 10

An embarrassing video of Anthony surfaces online right before his fifth high school reunion. The Smosh dudes then take a portal into YouTube and race to change the video and re-write history before it blows Anthony's chances of reconnecting with his teen crush Anna.

Trailer

Acteurs in SMOSH: The Movie

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.
Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scoort lachsalvo's met even ongemakkelijke als openhartige verhalen over moeders, vaders, het najagen van dromen en andere zaken waar je liever niet aan denkt.
Ala Vaikunthapurramuloo
Een jonge man, die tijdens zijn jeugd werd bekritiseerd door zijn vader, is geschokt als hij ontdekt dat hij bij zijn geboorte is verwisseld met een miljonairszoon.