Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Snelle: zonder jas naar buiten

Documentaire, 2021, 89 minuten
Snelle: zonder jas naar buiten
In deze documentaire biedt de Nederlandse artiest Snelle een kijkje in zijn creatieve proces en privérelaties tijdens het uitbrengen van een album en de pandemie.
De documentaire Snelle: zonder jas naar buiten is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 89 minuten. Snelle won de MTV EMA Award voor Beste wereldwijde act in 2019 en is voor meerdere Edisons genomineerd. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend, Intiem, Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands - Audiobeschrijving;Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Snelle: zonder jas naar buiten

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.