Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Snervous Tyler Oakley

Snervous
Documentaire, 2015, 82 minuten
Snervous Tyler Oakley
De inspirerende internetster en activist van de LHBT-beweging deelt een intieme blik op zijn leven en relaties tijdens zijn internationale 'Slumber Party'-tournee.
De documentaire Snervous Tyler Oakley is uitgebracht in 2015 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Snervous Tyler Oakley op Moviemeter

Tyler Oakley is al jaren een fenomeen op YouTube. Deze documentaire volgt Tyler tijdens zijn uitverkochte internationale tournee. Nu, na acht jaar fragmenten uit zijn leven met de wereld te hebben gedeeld, krijgen we de naakte waarheid te zien achter zijn familierelaties, zijn volgers, en hoe hij omgaat met de roem die hem ten deel is gevallen.

Snervous Tyler Oakley op IMDB

Score: 5,7 van de 10

After eight years of sharing snippets of his life online, see the intimate truth of Tyler Oakley's relationship with family, followers and fame on his sold out international tour.

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Snervous Tyler Oakley

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.