Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Snow White & the Huntsman

Film, 2012, 127 minuten, 975.650 beoordelingen
Snow White & the Huntsman
In deze nieuwe kijk op het verhaal van Sneeuwwitje neemt het meisje het op tegen de boze koningin met vaardigheden die ze heeft geleerd van de jager die haar moest doden.
De film Snow White & the Huntsman is uitgebracht in 2012 en duurt 127 minuten. Een hervertelling van het sprookje met Oscarwinnares Charlize Theron, Kristen Stewart en Chris Hemsworth in de hoofdrol. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Snow White & the Huntsman op Moviemeter

Snow White and the Huntsman hervormt het klassieke sprookje door meer achtergrondverhaal te geven aan Eric (Chris Hemsworth), de jager die door Ravenna wordt ingehuurd om Sneeuwwitje (Kristen Stewart) te vermoorden. Uiteindelijk weigert hij dit door te zetten en besluit hij haar mentor te worden.

Snow White & the Huntsman op IMDB

Score: 6 van de 10

In a twist to the fairy tale, the Huntsman ordered to take Snow White into the woods to be killed winds up becoming her protector and mentor in a quest to vanquish the Evil Queen.

Trailer

Acteurs in Snow White & the Huntsman

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Frans;Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Snow White & the Huntsman

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.