Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Snuf de Hond en de IJsvogel

Snuf en de IJsvogel
Film, 2010, 78 minuten
Snuf de Hond en de IJsvogel
Snuf de hond en zijn familie gaan op een zeilvakantie, maar door een vergissing worden ze aangezien voor inbrekers en komen ze in de gevangenis terecht.
De film Snuf de Hond en de IJsvogel is uitgebracht in 2010 en duurt 78 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Snuf de Hond en de IJsvogel op Moviemeter

Op de Vredehoeve is een Bed & Breakfast gekomen met de mogelijkheid om boten te huren. Met een van die boten, 'De IJsvogel', gaan Tom en Mirjam op vakantie. Ze gaan hierbij verschillende jaarmarkten af. Op een van de markten ziet Snuf twee jongens, Niels en Jimmy, die aan het zakkenrollen zijn in opdracht van hun vader. Op een nacht breken die twee jongens in en de bewoner ziet de twee jongens en hun hond Loebas wegrennen. De eigenaar verdenkt Tom en Mirjam die hij die dag zich verdacht zag gedragen op de jaarmarkt en stapt naar de politie. Ze worden hierna onterecht gevangengenomen. Met hulp van Snuf ontsnappen ze om zo hun onschuld te gaan bewijzen.

Snuf de Hond en de IJsvogel op IMDB

Score: 6 van de 10

The family Verhoef have opened a Bed & Breakfast on their farm Vredehoeve where people can also hire boats. With one of those boats, 'De IJsvogel' (The ice bird) Tom, Mirjam and their dog ...

Acteurs in Snuf de Hond en de IJsvogel

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Snuf de Hond en de IJsvogel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.