Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

So Young

Film, 2013, 131 minuten
So Young
Dit verhaal over volwassen worden volgt een Chinese studente in de jaren 90 die intieme relaties aangaat en belangrijke levenslessen leert.
De film So Young is uitgebracht in 2013 en duurt 131 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

So Young op Moviemeter

Score: 3,6 van de 5

Als de 18-jarige Zheng Wei arriveert bij de universiteit gaat ze een wereld in die ze ze nog nooit eerder heeft ervaren. Een wereld van nieuwe vriendschappen en nieuwe liefdes, die haar zal verwarren en prikkelen als nooit tevoren. Met haar nieuwe vriendinnen in het studentenhuis begint ze aan haar nieuwe universitaire leven.

So Young op IMDB

Score: 6,4 van de 10

When 18 year-old Zheng Wei arrives at college, she encounters a diverse world she's never experienced before; a world of new friendship and new love that will confuse and excite her like never before. With her new dormitory pals, she embarks on her new university life, finding it is not as simple as she had hoped, indicative of the future ahead.

Acteurs in So Young

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals So Young

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
MAKE MY DAY
Op een geïsoleerde ijzige planeet die een mooie toekomst belooft, worden gevangenen gedwongen een zeldzame energiebron op te graven die leidt tot een dodelijke ontdekking.