Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Собибор

Film, 2018, 114 minuten
Собибор
Een Sovjetofficier komt als krijgsgevangene in een Duits concentratiekamp terecht en leidt zijn kampgenoten in wat de grootste ontsnapping uit WO II zou worden.
De film Собибор is uitgebracht in 2018 en duurt 114 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Собибор op IMDB

Score: 6,3 van de 10

"Sobibor" is based on the history of the Sobibór extermination camp uprising during WWII and Soviet officer Alexander Pechersky. When he was a POW in Sobibor, he managed to do the ...

Acteurs in Собибор

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Russisch [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Собибор

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.