Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Собибор

Film, 2018, 114 minuten
Собибор
Een Sovjetofficier komt als krijgsgevangene in een Duits concentratiekamp terecht en leidt zijn kampgenoten in wat de grootste ontsnapping uit WO II zou worden.
De film Собибор is uitgebracht in 2018 en duurt 114 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Собибор op IMDB

Score: 6,3 van de 10

"Sobibor" is based on the history of the Sobibór extermination camp uprising during WWII and Soviet officer Alexander Pechersky. When he was a POW in Sobibor, he managed to do the ...

Acteurs in Собибор

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Russisch [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Собибор

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Christmas Prince: The Royal Baby
Met kerst krijgt Aldovia het ultieme geschenk: een koninklijke baby. Maar eerst moet koningin Amber haar familie en koninkrijk helpen met een koninklijk mysterie.
The Best of Enemies
In 1971 in North Carolina strijdt een mensenrechtenactiviste op een overleg over schoolintegratie tegen een KKK-leider. Er ontstaat een onwaarschijnlijke vriendschap.
The Zoya Factor
Een excentrieke copywriter overtuigt onbedoeld het Indiase cricketteam dat zij hen geluk brengt, tot ontzetting van de totaal niet bijgelovige aanvoerder.
LORO
Deze gefictionaliseerde biografie van Silvio Berlusconi schetst een surrealistisch beeld van de excessen van de voormalige Italiaanse premier tijdens zijn comebacks.
Sonora
Een gemêleerde groep reizigers maakt gedwongen de trek naar Mexicali in de jaren 30. Ze krijgen te maken met racisme en onvoorziene gevaren in de woestijn.