Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Social Animals

Film, 2018, 83 minuten
Social Animals
Terwijl ze een bedrijf probeert te redden, haar liefdesleven probeert te verbeteren en volwassen wil worden, valt een millennialstoner voor een getrouwde man.
De film Social Animals is uitgebracht in 2018 en duurt 83 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Excentriek, Romantisch.

Social Animals op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Social Animals is a movie starring Carly Chaikin, Josh Radnor, and Aya Cash. A childless, single, broke, stoner attempts to salvage her failing business and love life while falling in love for the first time with a married man.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Frans;Spaans (Spanje);Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Turks

Meer zoals Social Animals

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La marca del demonio
Twee zussen openen een eeuwenoud boek, waardoor er duistere krachten vrijkomen. Een bezeten priester die met zijn eigen demonen worstelt, is hun enige redding.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.
Happy Old Year
Tijdens een grote opruimbeurt in huis ontdekt een vrouw spullen van haar ex-vriend die haar terugvoeren naar het verleden.