Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sogno Azzurro: la strada per Wembley

Documentaire, 2021, 61 minuten
Sogno Azzurro: la strada per Wembley
Deze documentaire volgt het Italiaanse voetbalteam op weg naar de overwinning op het EK 2020, tot aan de meeslepende finale tegen Engeland.
De documentaire Sogno Azzurro: la strada per Wembley is uitgebracht in 2021 en duurt 61 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend, Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Sogno Azzurro: la strada per Wembley

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Il mio nome è Vendetta
Een voormalige huurmoordenaar voor de maffia vlucht met zijn dochter naar Milaan nadat oude vijanden zijn vrouw en zwager hebben gedood. Daar plannen ze hun wraak.
Fantasía
Aan boord van het cruiseschip Fantasía herbeleeft een bejaarde documentairemaker mooie herinneringen samen met zijn zus en zijn ouders. De tijd staat niet stil.
Stars and Stripes
Waarom hebben haviken, herten en wilde zwijnen vlekken en strepen als ze jonger zijn? Observeer van dichtbij hoe dieren lichaamsmarkeringen gebruiken om te overleven.
The Hunt for Gold
Op de Wereldruiterspelen in 2018 gaan de ruiters voor goud, terwijl het evenement wordt bedreigd door een orkaan, slechte organisatie en extreme temperaturen.