Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Solo

Film, 2018, 90 minuten
Solo
In een afgelegen gebied van de Canarische Eilanden valt een surfer van een klif. Tijdens z'n overlevingsstrijd denkt hij na over zijn leven en oude liefdes. Waargebeurd.
De film Solo is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 90 minuten. Met Alain Hernández (Mar de plástico) en Aura Garrido (El ministerio del tiempo). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Solo op IMDB

Score: 4,9 van de 10

Solo is a movie starring Alain Hernández, Aura Garrido, and Ben Temple. After falling by a cliff on a desert beach, a seriously injured surfer starts a lonely fight to survive against the merciless nature.

Acteurs in Solo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans (Spanje) [Origineel];Turks;Duits;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Duits;Engels

Meer zoals Solo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Claus Family 3
Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?