Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Soltera codiciada

How to Get Over a Breakup
Film, 2018, 104 minuten
Soltera codiciada
Een Peruaanse reclamevrouw uit Lima heeft liefdesverdriet en schrijft een blog over haar leven als single. Ze is verbaasd over het succes van haar website.
De film Soltera codiciada is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Soltera codiciada op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A heartbroken ad copywriter living in Lima, Peru, is inspired to write a blog about life as a single woman and is surprised by her website's success.

Acteurs in Soltera codiciada

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Frans
Ondertiteling: Spaans;Duits;Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals Soltera codiciada

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.