Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Soltera codiciada

How to Get Over a Breakup
Film, 2018, 104 minuten
Soltera codiciada
Een Peruaanse reclamevrouw uit Lima heeft liefdesverdriet en schrijft een blog over haar leven als single. Ze is verbaasd over het succes van haar website.
De film Soltera codiciada is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Soltera codiciada op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A heartbroken ad copywriter living in Lima, Peru, is inspired to write a blog about life as a single woman and is surprised by her website's success.

Acteurs in Soltera codiciada

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Frans
Ondertiteling: Spaans;Duits;Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals Soltera codiciada

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.