Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Soltera codiciada

How to Get Over a Breakup
Film, 2018, 104 minuten
Soltera codiciada
Een Peruaanse reclamevrouw uit Lima heeft liefdesverdriet en schrijft een blog over haar leven als single. Ze is verbaasd over het succes van haar website.
De film Soltera codiciada is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Soltera codiciada op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A heartbroken ad copywriter living in Lima, Peru, is inspired to write a blog about life as a single woman and is surprised by her website's success.

Acteurs in Soltera codiciada

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Engels;Spaans - Audiodescriptie;Spaans [Origineel];Frans
Ondertiteling: Spaans;Duits;Engels;Nederlands;Frans

Meer zoals Soltera codiciada

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.