Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Some Assembly Required

Tv-serie, 2015
Some Assembly Required
Een jongen van 14 wordt de eigenaar van een speelgoedzaak en werft zijn vrienden aan om waanzinnig speelgoed te creëren.
De tv-serie Some Assembly Required is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015. Kolton Stewart won de Young Artists Award van 2015 voor zijn hoofdrol in 'Some Assembly Required'.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Some Assembly Required op Moviemeter

Een documentaire over zo'n 2000 scholieren, opererend in zo'n 400 teams, die hetzelfde willen doen als speelgoedfabrikanten zoals Parker Brothers en Hasbro. Zij doen mee aan de landelijke wedstrijd de Toy Challenge. Hun inventiviteit en enthousiasme worden vastgelegd over een periode van acht maanden van brainstormen, ontwerpen en vervaardigen. Hun enige doel: het nieuwste, meest geweldige speelgoed maken.

Some Assembly Required op IMDB

Score: 7 van de 10

When fourteen-year-old Jarvis Raines gets a chemistry set from his Aunt Marlene for Christmas, he assumes it's just another boring gift...

Acteurs in Some Assembly Required

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.