Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Someone Great

Film, 2019, 92 minuten
Someone Great
Muziekjournaliste Jenny is gedumpt door haar vriend en maakt zich op voor een nieuw begin en een laatste avontuur met haar allerbeste vriendinnen.
De film Someone Great is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Someone Great is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Someone Great op IMDB

Score: 6 van de 10

After a devastating break up on the eve of her cross-country move, Jenny enjoys one last NYC adventure with her two best pals. Someone Great is a romantic comedy about love, loss, growth and the everlasting bond of female friendship.

Acteurs in Someone Great

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Turks;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Someone Great

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
The Iliza Shlesinger Sketch Show
Comedian Iliza Shlesinger komt met een grappige, grove mix van maffe personages, scherpe sociale observaties en grappen over popcultuur.
Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.