Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Someone Great

Film, 2019, 92 minuten
Someone Great
Muziekjournaliste Jenny is gedumpt door haar vriend en maakt zich op voor een nieuw begin en een laatste avontuur met haar allerbeste vriendinnen.
De film Someone Great is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 92 minuten. Gina Rodriguez (Jane the Virgin) dealt met vers liefdesverdriet en hilarische vriendschap in deze moderne romcom. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Someone Great is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Someone Great op IMDB

Score: 6 van de 10

After a devastating break up on the eve of her cross-country move, Jenny enjoys one last NYC adventure with her two best pals. Someone Great is a romantic comedy about love, loss, growth and the everlasting bond of female friendship.

Acteurs in Someone Great

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Turks;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Someone Great

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.
Treasure Hunt
Een excentrieke familie wil van het voorouderlijke landgoed een hotel maken om schulden af te lossen, maar een paar leden van het huishouden proberen de plannen te saboteren.
Chance of a Lifetime
Een aantal gefrustreerde arbeiders krijgt de kans om zelf hun fabriek te runnen, maar zowel de arbeiders als hun voormalige managers moeten nog veel leren.