Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Somm: De Fles In

Documentaire, 2015, 90 minuten
Somm: De Fles In
Deskundige wijnmakers en sommeliers verdiepen zich in de mysteries rond wijn: van de heerlijke, kleurrijke geschiedenis tot hoe wijn wordt gemaakt en verkocht.
De documentaire Somm: De Fles In is uitgebracht in 2015 en duurt 90 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Somm: De Fles In op Moviemeter

“Somm: Into the Bottle” gaat dieper in op het beroep van sommelier en de wijnproductie, waarbij de kijker inzicht krijgt achter de schermen zodat hij ziet hoe wijn eigenlijk wordt gemaakt. Wise introduceert ons bij enkele van de meest interessante persoonlijkheden uit de wereld van de wijn en brengt ons naar een aantal van de mooiste plekken. Er volgt een ontmoeting met Jean-Louis Chave, de nestor van de noordelijke Rhône, en Jean Trimbach, wiens familie wijn heeft gemaakt in de Elzas gedurende 13 generaties. We volgen de druiven uit de wijngaard naar de wijnmakerij en worden vakkundig ingewijd in de geheimen van fermentatie en eiken vaten. Stoffige oude flessen, die worden ontkurkt in beschimmelde kelders, bieden inzicht in de magie van leeftijd van de fles. De regisseur verkent prachtige wijngaarden uit de hele wereld, van Italië’s Alto Adige tot Californië’s Napa Valley.

Trailer

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Indonesisch;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Somm: De Fles In

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.