Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sommeren '92

Summer of '92
Film, 2015, 94 minuten
Sommeren '92
Het lot heeft bepaald dat het Deense nationale voetbalteam in de finale van het Europees Kampioenschap speelt. De coach moet nu zijn team hier snel voor klaarstomen.
De film Sommeren '92 is uitgebracht in 2015 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Inspirerend, Ontroerend, Spannend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sommeren '92 op Moviemeter

In 1992 wist het Deense voetbalelftal zich niet te kwalificeren voor het EK in Zweden. Alle spelers waren al op vakantie toen ze werden gebeld op hun vakantieadres met een verrassende mededeling: Joegoslavië werd gediskwalificeerd vanwege de oorlog en de Denen mochten hen vervangen. De rest is geschiedenis. De Denen verrasten iedereen door door te dringen tot de finale en in die finale de regerend Europees kampioen te verslaan.

Sommeren '92 op IMDB

Score: 7 van de 10

The 1992 Danish football team competes for the European Championship.

Acteurs in Sommeren '92

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Deens;Duits;Frans
Ondertiteling: Frans;Engels;Indonesisch;Duits;Nederlands

Meer zoals Sommeren '92

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.