Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sons of Anarchy

Tv-serie, 2014, 5.412.034 beoordelingen
Sons of Anarchy
Nadat leden van de gewapende motorclub Sons of Anarchy de controle over de stad hebben overgenomen, gaan ze de confrontatie aan met motorrijders, racisten en de wet.
De tv-serie Sons of Anarchy is uitgebracht in 2014. Dit drama over een motorbende met Katey Sagal in de hoofdrol werd in het derde seizoen de meest bekeken serie op tv. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sons of Anarchy op IMDB

Score: 9 van de 10

A man in his early 30s struggles to find a balance in his life between being a new dad and his involvement in a motorcycle club.

Acteurs in Sons of Anarchy

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Sons of Anarchy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sex Education
Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.
Bad Blood
Dit grootse, waargebeurde misdaaddrama volgt de leden van de familie Rizzuto, die met hun handlangers decennialang regeerden over de georganiseerde misdaad in Montreal.
The Kominsky Method
Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.
Knightfall
Vijftien jaar nadat de kruistochten op een nederlaag uitliepen, wordt een ervaren ridder meester van de Parijse tempel van zijn orde en ontdekt hij een schokkend geheim.
Narcos: Mexico
Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.