Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Soorma

Film, 2018, 130 minuten
Soorma
Deze biografische film over de Indiase oud-hockeyspeler Sandeep Singh volgt de zware weg naar zijn comeback nadat hij verlamd raakte door een verdwaalde kogel.
De film Soorma is uitgebracht in 2018 en duurt 130 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Soorma op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Soorma is the story of the triumph of the human spirit, about a player, who made headlines for his miraculous comeback after facing a near death experience through sheer determination, hard work and unrelenting passion for the sport.

Acteurs in Soorma

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Spaans;Duits;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Soorma

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
Super Monsters Back to School
De Super Monsters verwelkomen Vida in haar nieuwe huis in Paddenburg. Ze laten haar hun favoriete plekken zien en helpen haar op haar eerste schooldag.
45 revoluciones
In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.
Better Than Us
Een familie die bijna uit elkaar valt, krijgt een geavanceerde robot die wordt gezocht door een concern, rechercheurs van de afdeling moordzaken, en terroristen.