Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sophie: A Murder in West Cork

Tv-serie, 2021
Sophie: A Murder in West Cork
Een schokkende moord op het Ierse platteland leidt tot een steeds ingewikkeldere zoektocht naar gerechtigheid die tientallen jaren duurt en de landsgrenzen overschrijdt.
De tv-serie Sophie: A Murder in West Cork is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Uitvoerend producent Simon Chinn won twee Oscars voor de documentaires 'Man on Wire' en 'Searching for Sugar Man'. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Sophie: A Murder in West Cork is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Sophie: A Murder in West Cork

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Souvenir
Begin jaren 80 begint een beschermd opgevoede filmstudente te ontdekken wie ze is als ze een relatie krijgt met een stijlvolle, maar dubieuze man.
Downton Abbey
De familie Crawley en hun personeel bereiden zich voor op een nieuwe tijd en een koninklijk bezoek. Maar hoe perfect de plannen ook zijn, er kan altijd iets fout gaan.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.