Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sorjonen

Tv-serie, 2019
Sorjonen
Een getalenteerde rechercheur neemt een baan in een klein plaatsje om meer tijd door te brengen met zijn gezin, maar krijgt te maken met een reeks schokkende moordzaken.
De tv-serie Sorjonen is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Deze sombere misdaadserie won de belangrijkste Finse tv-awards voor Beste drama, Beste acteur en Beste actrice. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sorjonen op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Quirky police detective, in Finland, delves into his mind palace to solve despicable crimes all the while trying to keep his family together. If Sherlock was based in Finland this would be it.

Acteurs in Sorjonen

Audio en ondertiteling

Audio: Fins - Audiodescriptie
Ondertiteling: Fins;Nederlands;Engels

Meer zoals Sorjonen

Hinterland

Hinterland

(2016)

The Missing

The Missing

(2019)

Johan Falk

Johan Falk

(2015)

London Spy

London Spy

(2015)

Ingobernable

Ingobernable

(2018)

The Team

The Team

(2018)

Trapped

Trapped

(2018)

Paranoid

Paranoid

(2016)

La Trêve

La Trêve

(2016)

Modus

Modus

(2015)

Acquitted

Acquitted

(2016)

Norskov

Norskov

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.