Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sorjonen

Tv-serie, 2016
Sorjonen
Een getalenteerde rechercheur neemt een baan in een klein plaatsje om meer tijd door te brengen met zijn gezin, maar krijgt te maken met een reeks schokkende moordzaken.
De tv-serie Sorjonen is uitgebracht in 2016. Deze sombere misdaadserie won de belangrijkste Finse tv-awards voor Beste drama, Beste acteur en Beste actrice. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sorjonen op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Quirky police detective, in Finland, delves into his mind palace to solve despicable crimes all the while trying to keep his family together. If Sherlock was based in Finland this would be it.

Acteurs in Sorjonen

Audio en ondertiteling

Audio: Fins - Audiodescriptie
Ondertiteling: Fins;Nederlands;Engels

Meer zoals Sorjonen

Line of Duty

Line of Duty

(2019)

Hinterland

Hinterland

(2016)

The Missing

The Missing

(2019)

London Spy

London Spy

(2015)

Ingobernable

Ingobernable

(2018)

The Team

The Team

(2018)

Case

Case

(2015)

Trapped

Trapped

(2015)

Secuestro

Secuestro

(2016)

Paranoid

Paranoid

(2016)

La Trêve

La Trêve

(2016)

Modus

Modus

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.