Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sorjonen

Tv-serie, 2016
Sorjonen
Een getalenteerde rechercheur neemt een baan in een klein plaatsje om meer tijd door te brengen met zijn gezin, maar krijgt te maken met een reeks schokkende moordzaken.
De tv-serie Sorjonen is uitgebracht in 2016. Deze sombere misdaadserie won de belangrijkste Finse tv-awards voor Beste drama, Beste acteur en Beste actrice. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sorjonen op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Quirky police detective, in Finland, delves into his mind palace to solve despicable crimes all the while trying to keep his family together. If Sherlock was based in Finland this would be it.

Acteurs in Sorjonen

Audio en ondertiteling

Audio: Fins - Audiodescriptie
Ondertiteling: Fins;Nederlands;Engels

Meer zoals Sorjonen

Line of Duty

Line of Duty

(2017)

The Americans

The Americans

(2018)

Hinterland

Hinterland

(2016)

The Missing

The Missing

(2019)

London Spy

London Spy

(2015)

Ingobernable

Ingobernable

(2018)

The Team

The Team

(2018)

Case

Case

(2015)

Trapped

Trapped

(2015)

Secuestro

Secuestro

(2016)

Paranoid

Paranoid

(2016)

La Trêve

La Trêve

(2016)

Modus

Modus

(2015)

Mammon

Mammon

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ares
Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.
Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.
Kipo en het tijdperk der wonderwezens
Een beschermd opgevoed, maar vechtlustig meisje zoekt haar weg in een wereld vol gemuteerde dieren om met de hulp van haar chaotische team te overleven en thuis te komen.
The Healing Powers of Dude
Als een 11-jarige jongen met een sociale-angststoornis naar de middelbare school gaat, put hij kracht uit zijn band met de haveloze emotionele-hulphond Dude.