Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sorjonen

Tv-serie, 2019
Sorjonen
Een getalenteerde rechercheur neemt een baan in een klein plaatsje om meer tijd door te brengen met zijn gezin, maar krijgt te maken met een reeks schokkende moordzaken.
De tv-serie Sorjonen is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Deze sombere misdaadserie won de belangrijkste Finse tv-awards voor Beste drama, Beste acteur en Beste actrice. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sorjonen op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Quirky police detective, in Finland, delves into his mind palace to solve despicable crimes all the while trying to keep his family together. If Sherlock was based in Finland this would be it.

Acteurs in Sorjonen

Audio en ondertiteling

Audio: Fins - Audiodescriptie
Ondertiteling: Fins;Nederlands;Engels

Meer zoals Sorjonen

Hinterland

Hinterland

(2016)

The Missing

The Missing

(2019)

Johan Falk

Johan Falk

(2015)

London Spy

London Spy

(2015)

Ingobernable

Ingobernable

(2018)

The Team

The Team

(2018)

Case

Case

(2015)

Trapped

Trapped

(2018)

Paranoid

Paranoid

(2016)

La Trêve

La Trêve

(2016)

Modus

Modus

(2015)

Norskov

Norskov

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chip en Pieper: Chips gaat op vakantie
Wanneer vallende kokosnoten iedereen de hele nacht wakker houden op vakantie, bedenken Chip en Pieper een plan om de familie aan een goede nachtrust te helpen!
La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
First Class
Ze zijn gepassioneerd door uitzinnige mode, luxueuze feesten en exclusieve evenementen: Welkom in het leven van een groep vrienden in Barcelona.