Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sorjonen

Tv-serie, 2016
Sorjonen
Een getalenteerde rechercheur neemt een baan in een klein plaatsje om meer tijd door te brengen met zijn gezin, maar krijgt te maken met een reeks schokkende moordzaken.
De tv-serie Sorjonen is uitgebracht in 2016. Deze sombere misdaadserie won de belangrijkste Finse tv-awards voor Beste drama, Beste acteur en Beste actrice. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sorjonen op IMDB

Score: 7,6 van de 10

Quirky police detective, in Finland, delves into his mind palace to solve despicable crimes all the while trying to keep his family together. If Sherlock was based in Finland this would be it.

Acteurs in Sorjonen

Audio en ondertiteling

Audio: Fins - Audiodescriptie
Ondertiteling: Fins;Nederlands;Engels

Meer zoals Sorjonen

Line of Duty

Line of Duty

(2017)

The Americans

The Americans

(2018)

Hinterland

Hinterland

(2016)

The Missing

The Missing

(2019)

London Spy

London Spy

(2015)

Ingobernable

Ingobernable

(2018)

Case

Case

(2015)

Trapped

Trapped

(2015)

Secuestro

Secuestro

(2016)

Paranoid

Paranoid

(2016)

La Trêve

La Trêve

(2016)

Modus

Modus

(2015)

Mammon

Mammon

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unbelievable
Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Monarca
Ana María keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen.
Top Boy
Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.
Marianne
Een beroemde schrijfster van horrorverhalen ontdekt bij terugkomst in haar geboorteplaats dat de boze geest uit haar nachtmerries nu ook de echte wereld onveilig maakt.
Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato
Ikoma en het IJzeren Fort gaan het gevecht aan op het slagveld van Unato en sluiten zich aan bij de alliantie om de regio te heroveren op de kabane-horde.