Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sotto il sole di Riccione

Film, 2020, 102 minuten
Sotto il sole di Riccione
Een groepje tieners raakt bevriend tijdens een vakantie op de stranden van Riccione en steunt elkaar in romantische relaties en zomerliefdes.
De film Sotto il sole di Riccione is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 102 minuten. Film met Lorenzo Zurzolo ('Baby'), Ludovica Martino ('SKAM Italia') en Cristiano Caccamo ('My Big Gay Italian Wedding'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Sotto il sole di Riccione

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Sotto il sole di Riccione

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Fireproof
Het huwelijk van een toegewijde brandweerman dreigt te stranden, maar juist als alle hoop vervlogen lijkt, grijpt zijn christelijke vader in.