Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sotto il sole di Riccione

Film, 2020, 102 minuten
Sotto il sole di Riccione
Een groepje tieners raakt bevriend tijdens een vakantie op de stranden van Riccione en steunt elkaar in romantische relaties en zomerliefdes.
De film Sotto il sole di Riccione is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 102 minuten. Film met Lorenzo Zurzolo ('Baby'), Ludovica Martino ('SKAM Italia') en Cristiano Caccamo ('My Big Gay Italian Wedding'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Sotto il sole di Riccione

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Sotto il sole di Riccione

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
The African Queen
De noeste kapitein van een gammele Oost-Afrikaanse rivierboot slaat de handen ineen met een puriteinse missionaris om een Duitse kanonneerboot tot zinken te brengen tijdens WO II.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.