Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Soul II Soul

Film, 2017, 50 minuten
Soul II Soul
In de Londense Metropolis Studios speelt het Britse R&B-collectief Soul II Soul enkele van hun grote hits, waaronder de topper 'Back to Life'.
De film Soul II Soul is uitgebracht in 2017 en duurt 50 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Intiem, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Soul II Soul

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Soul II Soul

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Big Tree City
Een team dierenhelden met speciale vaardigheden en snelle voertuigen werkt samen om Big Tree City veilig te houden en de lastigste problemen van de stad op te lossen.
Cuba's Sugar Trains
Maak een adembenemende en soms huiveringwekkende treinreis door Cuba over 19e-eeuwse spoorwegen die werden gebouwd voor de suikerindustrie van het eiland.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
In deze Britse horrorfilm uit 1936 vermoordt een meedogenloze Londense kapper zijn klanten voor geld en wil hij koste wat kost de dochter van een rijke gouverneur voor zich winnen.
This, That and the Other
In deze compilatie probeert een acteur zich in een rol te laten verleiden, ontvangt een kluizenaar een reeks ongenode gasten en betreedt een taxichauffeur een bizar wereldje.