Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sour Grapes

Documentaire, 2016, 85 minuten
Sour Grapes
Een duizelingwekkende kroniek van overdaad en bedrog onthult een fascinerend geval van fraude met dure wijnen en de bedrieger die investeerders miljoenen heeft gekost.
De documentaire Sour Grapes is uitgebracht in 2016 en duurt 85 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sour Grapes op Moviemeter

Documentaire over de veiling van fijne en zeldzame wijnen die geteisterd werd door namaak en bedrog. Een vervalser raakte bevriend met rijken en machtigen en verkocht voor miljoenen dollars frauduleuze wijn aan hoogstaande veilinghuizen. De bescheiden jonge Rudy Kurniawan verwierf de reputatie van een wijnkenner en wist zich te omringen met een aantal van de vurigste wijnkenners uit de high society. Maar toen Bill Koch, een vermaarde Amerikaanse verzamelaar, en Laurent Ponsot, een Bourgondisch wijnproducent, verdachte flessen ontdekten startten ze een onderzoek naar een van de meest ingenieuze schandalen uit onze tijd.

Sour Grapes op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Documentary about the fine and rare wine auction market centering around a counterfeiter who befriended the rich and powerful and sold millions of dollars of fraudulent wine through the top auction houses.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Sour Grapes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.