Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sparkle

Film, 2012, 116 minuten, 81.624 beoordelingen
Sparkle
Wanneer drie zusjes uit Detroit in de jaren 60 beroemd worden als een Motown-meidengroep creëert hun plotselinge succes een blijvend conflict.
De film Sparkle is uitgebracht in 2012 en duurt 116 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sparkle op Moviemeter

De drie zusjes Williams (Carmen Ejogo, Jordin Sparks en Linda Boston) beginnen een zanggroepje in hun kerk in Harlem, New York. Ze groeien al snel uit tot een succesvolle meidengroep. Maar het succes brengt ook de nodige problemen - onder andere drugsgebruik- met zich mee en ze zullen moeten leren omgaan met hun roem.

Sparkle op IMDB

Score: 5,7 van de 10

In the 1960s, three sisters form a girl group and soon become local sensations with major label interest, but fame becomes a challenge as the close-knit family begins to fall apart.

Acteurs in Sparkle

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Sparkle

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Singles
Een vrouw laat haar man in de steek, die zich verschanst in een residentie voor vrijgezellen. Hij klikt met zijn buurvrouw, een fotografe met een gebroken hart.
Slice of Life
Pierre heeft met spoed een levertransplantatie nodig en zijn van hem vervreemde broer is zijn enige hoop. Maar eerst moeten ze oude rekeningen vereffenen.
Spray of the Days
Twee stellen krijgen te maken met ongewone tragedies: een vrouw ontdekt dat er een waterlelie in haar longen groeit en een man is geobsedeerd door 'Jean-Sol Partre'.
The Little Soldier
Een speelgoedacrobaat wordt verliefd op een ballerinapop. Maar wanneer hij in de oorlog moet gaan vechten, verschijnt een jaloers duiveltje-uit-een-doosje op het toneel.
The Smile
Na het overleven van een hartaanval krijgt een psychiater een relatie met een jongere, vrijgevochten tenniscoach die haar eigen geheimen en verlangens heeft.