Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spartacus

Tv-serie, 2013, 3.124.055 beoordelingen
Spartacus
Een Thracische man is veroordeeld tot een wrede dood in de arena. Daar overleeft hij zijn beulen en wordt hij herboren als de als slaaf verkochte gladiator Spartacus.
De tv-serie Spartacus is uitgebracht in 2013. De ster Lucy Lawless (van Xena: Warrior Princess) is op haar gemeenst in deze met zwaarden en sandalen gevulde tv-serie. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spartacus op IMDB

Score: 9 van de 10

Watch the story of history's greatest gladiator unfold with graphic violence and explicit sex. This is Spartacus.

Acteurs in Spartacus

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Spartacus

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sex Education
Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.
Bad Blood
Dit grootse, waargebeurde misdaaddrama volgt de leden van de familie Rizzuto, die met hun handlangers decennialang regeerden over de georganiseerde misdaad in Montreal.
The Kominsky Method
Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.
Knightfall
Vijftien jaar nadat de kruistochten op een nederlaag uitliepen, wordt een ervaren ridder meester van de Parijse tempel van zijn orde en ontdekt hij een schokkend geheim.
Narcos: Mexico
Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.