Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Special 26

Film, 2013, 136 minuten, 28.899 beoordelingen
Special 26
In dit op feiten gebaseerde misdaaddrama doet een bende oplichters zich voor als overheidsfunctionarissen om een vooraanstaande juwelier te beroven.
De film Special 26 is uitgebracht in 2013 en duurt 136 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Special 26 op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

Een man doet zich voor als een CBI-agent (Central Bureau of Investigation) en pleegt samen met 26 mensen, die hij heeft uitgekozen, op klaarlichte dag een overval op het goud en juwelenbedrijf 'Tribhovandas Bhimji Zaveri' in Mumbai waar ze miljoenen buitmaken. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Special 26 op IMDB

Score: 8 van de 10

Based on a real life group of con artists who pulled off many clever robberies during 1980s, and robbed famous businessmen and politicians by pretending to be the CBI or Income tax officers...

Acteurs in Special 26

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Special 26

The Mechanic

The Mechanic

(2011)

Oh My God

Oh My God

(2012)

Inkaar

Inkaar

(2013)

Mary Kom

Mary Kom

(2014)

Narcos

Narcos

(2017)

Queen

Queen

(2014)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Talvar

Talvar

(2015)

Azhar

Azhar

(2016)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

Mostly Sunny

Mostly Sunny

(2016)

Dear Zindagi

Dear Zindagi

(2016)

Shaitan

Shaitan

(2011)

Rangoon

Rangoon

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La chica de nieve
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Todo Dia a Mesma Noite
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.