Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Special 26

Film, 2013, 136 minuten, 28.899 beoordelingen
Special 26
In dit op feiten gebaseerde misdaaddrama doet een bende oplichters zich voor als overheidsfunctionarissen om een vooraanstaande juwelier te beroven.
De film Special 26 is uitgebracht in 2013 en duurt 136 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Special 26 op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

Een man doet zich voor als een CBI-agent (Central Bureau of Investigation) en pleegt samen met 26 mensen, die hij heeft uitgekozen, op klaarlichte dag een overval op het goud en juwelenbedrijf 'Tribhovandas Bhimji Zaveri' in Mumbai waar ze miljoenen buitmaken. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Special 26 op IMDB

Score: 8 van de 10

Based on a real life group of con artists who pulled off many clever robberies during 1980s, and robbed famous businessmen and politicians by pretending to be the CBI or Income tax officers...

Acteurs in Special 26

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Special 26

The Mechanic

The Mechanic

(2011)

Oh My God

Oh My God

(2012)

Inkaar

Inkaar

(2013)

Mary Kom

Mary Kom

(2014)

Narcos

Narcos

(2017)

Queen

Queen

(2014)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Azhar

Azhar

(2016)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

Mostly Sunny

Mostly Sunny

(2016)

Dear Zindagi

Dear Zindagi

(2016)

Shaitan

Shaitan

(2011)

Rangoon

Rangoon

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Swan
Twee grote, domme pestkoppen zitten meedogenloos achter een kleine, briljante jongen aan in dit korte verhaal van Roald Dahl voor jongvolwassenen.
La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
The Wonderful Story of Henry Sugar
Deze bewerking van Wes Anderson van dit verhaal van Roald Dahl gaat over een rijke man die een buitengewone vaardigheid onder de knie probeert te krijgen om te kunnen valsspelen.
Street Flow 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.