Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Special Correspondents

Tv-serie, 2016, 101 minuten
Special Correspondents
Een kibbelend radioteam verzint valse oorlogsrapporten als ze hun paspoorten verliezen, maar die leugens brengen hen enkel in nog grotere problemen.
De tv-serie Special Correspondents is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 101 minuten. Special Correspondents is een remake van de Franse comedy Envoyés très spéciaux uit 2009. Special Correspondents is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Special Correspondents op Moviemeter

Twee radiojournalisten verliezen op hun weg naar het vliegveld hun tickets en paspoorten. Wanneer ze erachter komen besluiten ze net te doen alsof ze op de plaats van bestemming zijn en verschuilen zich in een nabijgelegen restaurant. Hun valse verslaggeving van de oorlog wordt een nationale sensatie en blijkt de nodige gevolgen te hebben.

Special Correspondents op IMDB

A radio journalist and his technician get in over their heads when they hatch a scheme to fake their own kidnapping during a rebel uprising in South America and hide out in New York instead.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.