Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Special

Tv-serie, 2021
Special
Een jonge homo met een hersenverlamming heeft genoeg van zijn geïsoleerde bestaan en besluit eindelijk zelf de regie over zijn leven in handen te nemen.
De tv-serie Special is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Een unieke en openhartige serie over volwassen worden van uitvoerend producent Jim Parsons (The Big Bang Theory). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Special is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Special op IMDB

SPECIAL is semi-autobiographical comedy about a gay man with cerebral palsy in his mid-20s coming of age by starting his first real job, beginning his first adventures in dating, and moving...

Acteurs in Special

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Turks;Duits;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Special

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.