Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Special

Tv-serie, 2021
Special
Een jonge homo met een hersenverlamming heeft genoeg van zijn geïsoleerde bestaan en besluit eindelijk zelf de regie over zijn leven in handen te nemen.
De tv-serie Special is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Een unieke en openhartige serie over volwassen worden van uitvoerend producent Jim Parsons (The Big Bang Theory). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Special is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Special op IMDB

SPECIAL is semi-autobiographical comedy about a gay man with cerebral palsy in his mid-20s coming of age by starting his first real job, beginning his first adventures in dating, and moving...

Acteurs in Special

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Turks;Duits;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Special

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.
Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.