Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Special

Tv-serie, 2019
Special
Een jonge homo met een hersenverlamming heeft genoeg van zijn geïsoleerde bestaan en besluit eindelijk zelf de regie over zijn leven in handen te nemen.
De tv-serie Special is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Special is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Special op IMDB

SPECIAL is semi-autobiographical comedy about a gay man with cerebral palsy in his mid-20s coming of age by starting his first real job, beginning his first adventures in dating, and moving...

Acteurs in Special

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel];Turks;Duits;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Special

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

BONDING
Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.
I Think You Should Leave with Tim Robinson
In deze onconventionele comedyserie met veel gastrollen verloopt geen enkele interactie normaal.
Lunatics
Deze mockumentary-serie volgt het bijzondere leven van zes excentrieke en soms obscene zonderlingen die hun eigen weg gaan.
No Good Nick
Het leven van een gezin staat op zijn kop als er een minderjarige oplichter voor de deur staat die beweert dat ze verre familie is.
Huge in France
Om het contact met zijn zoon te herstellen, verhuist de Franse comedian Gad Elmaleh naar L.A. Daar ontdekt hij dat hij zijn roem en status heeft achtergelaten.