Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spectral

Film, 2016, 108 minuten
Spectral
Als buitenaardse wezens dood en verderf zaaien in een door oorlog verscheurde Europese stad, werkt een technicus samen met een speciale eenheid om hen te stoppen.
De film Spectral is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 108 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, IJzingwekkend, Spannend, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spectral op Moviemeter

Score: 2,92 van de 5

Een stel kwaadaardige wezens heeft een Europese stad overgenomen. In een door oorlog verwoeste stad houden de mysterieuze agressors, codenaam Spectral, zich schuil en zorgen ze voor onverklaarbare burgerslachtoffers. Een briljante DARPA-wetenschapper begint vervolgens aan een dodelijke missie met een Special Ops-team van Delta Force-soldaten.

Spectral op IMDB

Ray Miller works as a physicist at a research institute on the verge of losing its funding. Ray's research, to discover why the speed of light is slowing down, is ignored because everyone is now interested in 'popular science'; delivered via the website 'Shit, I love science!'. With the help of his co-worker Crystal, Ray discovers living beings that exist within the light spectrum and that they are causes the speed of light to slow. Can Ray correct the speed of light, save the world, and win funding from the most famous scientist in the world: children's television host Corey the Science Giraffe?

Acteurs in Spectral

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Spectral

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Carter
Een man wordt wakker zonder zich iets te kunnen herinneren. Een mysterieuze stem uit een apparaatje in zijn oor stuurt hem op een gevaarlijke missie om gijzelaars te redden.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.
Fast & Feel Love
Een kampioen bekers stapelen vecht voor zijn verwaarloosde liefdesleven terwijl hij zijn titel van snelste stapelaar ter wereld verdedigt.
Teenage Mutant Ninja Turtles
Als New York in handen valt van de slinkse crimineel Shredder, kruipen vier onwaarschijnlijke misdaadbestrijders uit hun schuilplaats in de riool om de stad te redden.