Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spectral

Film, 2016, 108 minuten
Spectral
Als buitenaardse wezens dood en verderf zaaien in een door oorlog verscheurde Europese stad, werkt een technicus samen met een speciale eenheid om hen te stoppen.
De film Spectral is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 108 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, IJzingwekkend, Spannend, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spectral op Moviemeter

Score: 2,92 van de 5

Een stel kwaadaardige wezens heeft een Europese stad overgenomen. In een door oorlog verwoeste stad houden de mysterieuze agressors, codenaam Spectral, zich schuil en zorgen ze voor onverklaarbare burgerslachtoffers. Een briljante DARPA-wetenschapper begint vervolgens aan een dodelijke missie met een Special Ops-team van Delta Force-soldaten.

Spectral op IMDB

Ray Miller works as a physicist at a research institute on the verge of losing its funding. Ray's research, to discover why the speed of light is slowing down, is ignored because everyone is now interested in 'popular science'; delivered via the website 'Shit, I love science!'. With the help of his co-worker Crystal, Ray discovers living beings that exist within the light spectrum and that they are causes the speed of light to slow. Can Ray correct the speed of light, save the world, and win funding from the most famous scientist in the world: children's television host Corey the Science Giraffe?

Acteurs in Spectral

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Spectral

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Overhaul
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.
The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Who is Erin Carter?
Het rustige leven van een Britse vrouw in Barcelona loopt uit de hand wanneer een gewapende overval op een supermarkt haar geheime en gewelddadige verleden blootlegt.