Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spectros

Tv-serie, 2020
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
De tv-serie Spectros is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Coven'). Geschikt voor 12 jaar en ouder Spectros is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek, Geestig, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spectros op IMDB

Score: 6,8 van de 10

A cryptic message from 007's past sends him pitted against a mysterious terrorist organization called Spectre, and learns of its involvement in previous events of his most dangerous missions.

Acteurs in Spectros

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Portuguees (Brazilië) - Audiodescriptie;Portuguees (Brazilië) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portuguees (Brazilië)

Meer zoals Spectros

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.