Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Speech & Debate

Film, 2017, 96 minuten
Speech & Debate
Drie creatieve buitenbeentjes op de middelbare school zijn de hypocrisie van volwassenen zat en vechten terug door een oude debatingclub nieuw leven in te blazen.
De film Speech & Debate is uitgebracht in 2017 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Cynisch, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Speech & Debate op Moviemeter

Score: 2,43 van de 5

Solomon, Diwata en Howie zijn drie buitenbeentjes die naar de middelbare school in Salem, Oregon gaan. Alle drie zijn ze gefrustreerd door de hypocriete houding die ze zien in hun ouders en het schoolpersoneel. Ze besluiten hun stem te laten horen door de oude, opgeheven debatclub van de school nieuw leven in te blazen.

Speech & Debate op IMDB

Score: 6 van de 10

Frustrated by the hypocrisy they see in their parents, teachers, and the entire school board, an unlikely trio set out to find a common truth and make their voices heard as they revive a defunct school club and take on the world.

Acteurs in Speech & Debate

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Speech & Debate

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
The Year I Started Masturbating
De wereld van een ambitieuze carrièrevrouw stort in als ze vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt en ze gedwongen wordt haar chaotische leven opnieuw te evalueren.
Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Muted
Sergio heeft niet meer gesproken sinds hij zes jaar geleden zijn ouders heeft vermoord. Nu wil een psychiater via een verknipt onderzoek blootleggen wat er gebeurd is.