Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spenser Confidential

Film, 2020, 111 minuten
Spenser Confidential
Spenser, een ex-agent en ex-gevangene, werkt samen met beginnend vechter Hawk om een ​​sinister complot rond de dood van twee politieagenten in Boston te ontrafelen.
De film Spenser Confidential is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 111 minuten. Deze actiecomedy met Mark Wahlberg en Winston Duke (Black Panther) werd geregisseerd door Peter Berg (Lone Survivor). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Spenser Confidential is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spenser Confidential op IMDB

When two Boston police officers are murdered, ex-cop Spenser teams up with his no-nonsense roommate, Hawk, to take down criminals.

Acteurs in Spenser Confidential

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Spenser Confidential

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
The Song of Names
Tientallen jaren terug verdween zijn geadopteerde broer voor een groot optreden. Na een aanwijzing begint een man aan een enorme reis om de vioolvirtuoos terug te vinden.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.