Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

SPF-18

Film, 2017, 75 minuten
SPF-18
Het leven van vier artistieke tieners bereikt een keerpunt als ze door een celebrity worden gevraagd om tijdens de zomer op zijn chique strandhuis in Malibu te passen.
De film SPF-18 is uitgebracht in 2017 en duurt 75 minuten. Een film met Molly Ringwald, Rosanna Arquette en Goldie Hawns stem. Keanu Reeves en Pamela Anderson spelen een gastrol. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

SPF-18 op Moviemeter

Score: 2,17 van de 5

De achttien jaar jonge Penny Cooper heeft al jarenlang haar liefdespijlen gericht op Johnny Sanders Jr., maar wanneer een mysterieuze muzikant bij het strand opdaagt verandert dat de zaak volledig. Penny voelt zich verscheurd tussen twee liefdes. Voor wie zal ze uiteindelijk kiezen?

SPF-18 op IMDB

Score: 3,3 van de 10

18-year-old Penny Cooper spent years pining for Johnny Sanders Jr., but when a mysterious musician shows up on the beach, Penny is torn.

Trailer

Acteurs in SPF-18

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals SPF-18

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.