Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spider-Man: Homecoming

Film, 2017, 133 minuten
Spider-Man: Homecoming
Peter Parker keert terug naar zijn oude leventje en gaat gewoon weer naar school. Maar dan biedt de komst van de Gier hem de kans om zichzelf te bewijzen als superheld.
De film Spider-Man: Homecoming is uitgebracht in 2017 en duurt 133 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spider-Man: Homecoming op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Peter Parker balances his life as an ordinary high school student in Queens with his superhero alter-ego Spider-Man, and finds himself on the trail of a new menace prowling the skies of New York City.

Acteurs in Spider-Man: Homecoming

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Spider-Man: Homecoming

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

France, société anonyme
Een voormalige drugsdealer wordt in 2222 wakker uit een kunstmatige slaap en vertelt hoe zijn leven veranderde toen drugs werden gelegaliseerd.
Blitz Patrollie
Twee stuntelende politieagenten proberen naam te maken met het oprollen van een enorme drugsdeal, maar zitten klem tussen hun families en de kleine misdaadbestrijding.
Upgrade
Een man raakt verlamd als gevolg van een gewelddadige overval. Hij laat een chip implanteren waardoor hij de controle over zijn lichaam terugkrijgt en wraak kan nemen.
Mother/Android
Een jonge, zwangere vrouw en haar vriend zoeken wanhopig naar veiligheid in een postapocalyptische wereld geteisterd door een gewelddadige opstand van androïden.
Dangerous
Om de mysterieuze dood van zijn broer te onderzoeken, verhuist een voorwaardelijk vrije man naar een ver eiland. Een bende dwingt hem zijn verleden onder ogen te zien.