Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spider-Man: No Way Home (Extended Version)

Film, 2022, 156 minuten
Spider-Man: No Way Home (Extended Version)
In deze uitgebreide versie met geschrapte beelden en een speciale inleiding wendt Spider-Man zich tot Doctor Strange voor hulp nadat zijn identiteit is ontmaskerd.
De film Spider-Man: No Way Home (Extended Version) is uitgebracht in 2022 en duurt 156 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Spider-Man: No Way Home (Extended Version) is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestverruimend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Spider-Man: No Way Home (Extended Version)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Arabisch;Engels;Frans;Indonesisch;Nederlands

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Furies
In deze prequel van 'Furie' besluiten drie woedende vrouwen om een einde te maken aan een sinister misdaadsyndicaat dat de straten van Saigon in de jaren 90 onveilig maakte.
The Magician's Elephant
Een vastberaden jongen accepteert de uitdaging van een koning om drie onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant en de kans om zijn lot te veranderen.
Walking Through Fire
Een dorpsjongen verhuist naar Mumbai nadat hij getuige is geweest van de moord op zijn onschuldige vader. In Mumbai bewandelt hij het criminele pad met één motief: wraak.
Entrapment
Als een gepensioneerde dief wordt verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van een kostbaar schilderij, zet een verzekeringsagente een val om hem te betrappen.
Woodplum
Een groep kinderen vindt een baby in het bos en besluit het kind uit het weeshuis te houden door haar zelf op te voeden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan!