Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spirit: Stallion of the Cimarron

Spirit: De Hengst van het Woeste Westen
Film, 2002, 83 minuten, 1.016.987 beoordelingen
Spirit: Stallion of the Cimarron
"Spirit: hengst van het woeste westen" is het boeiende verhaal van een wilde jonge mustang, die zijn vrijheid probeert terug te krijgen en zijn geboorteland wil redden.
De film Spirit: Stallion of the Cimarron is uitgebracht in 2002 en duurt 83 minuten. Matt Damon leent zijn stem aan dit verhaal, dat in 2003 een Oscar-nominatie kreeg voor Beste animatiefilm. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Feelgood, Inspirerend.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spirit: Stallion of the Cimarron op Moviemeter

De film volgt de avonturen van een wilde mustang hengst terwijl hij door het Westen van Amerika reist. Wanneer hij voor het eerst mensen tegenkomt ontwikkelt hij een opmerkelijke vriendschap met een jongen. Ook wordt hij verliefd op de mooie merrie Rain.

Spirit: Stallion of the Cimarron op IMDB

Score: 7 van de 10

As a wild stallion travels across the frontiers of the Old West, he befriends a young human and finds true love with a mare.

Trailer

Acteurs in Spirit: Stallion of the Cimarron

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Spirit: Stallion of the Cimarron

Madagascar

Madagascar

(2005)

Alpha & Omega

Alpha & Omega

(2010)

Klara

Klara

(2010)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.