Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spivak

Film, 2017, 91 minuten
Spivak
Het gaat de schrijver Wally Spivak niet bepaald voor de wind, totdat hij een charmant, vrijgevochten stel ontmoet en een nieuwe kijk op het leven krijgt.
De film Spivak is uitgebracht in 2017 en duurt 91 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Spivak is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spivak op Moviemeter

Het gaat de schrijver Wally Spivak niet bepaald voor de wind. Hij zit vast in een sleur en worstelt met problemen. Op een dag ontmoet hij een verloofd stelletje. Hierdoor krijgt hij een nieuwe kijk op het leven.

Spivak op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Struggling writer Wally Spivak is stuck in a rut - - until he meets an engaged couple and starts to see life in a whole new way.

Acteurs in Spivak

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Spivak

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

While We're Young
Een documentairemaker die worstelt met een gebrek aan creativiteit ontmoet een sprankelend jong hipsterstel dat aanvankelijk nieuwe energie in zijn leven en werk brengt.
À Bras Ouverts
Een Franse intellectueel zet zich in zijn artikelen in voor immigratiekwesties, maar moet de daad bij het woord voegen als zijn familie een kamp opzet in zijn achtertuin.
Lady-Like
Studente Allie zet haar beste vriendin Kort aan te daten met een knappe nieuwkomer, maar dan moet ze wel in haar eentje het leven als volwassene aanpakken.
In Fear
Een jong stel verdwaalt in een doolhof van landweggetjes op weg naar een muziekfestival en al snel verandert hun gezellige roadtrip in een nachtmerrie.
Pitch Perfect
Deze muzikale comedy gaat over de wereld van a cappella-groepen die het opnemen tegen elkaar in een zinderende wedstrijd.