Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spotlight

Film, 2015, 129 minuten
Spotlight
Een team van verslaggevers en redacteurs van The Boston Globe onderzoekt een schokkend kindermisbruikschandaal dat door de katholieke kerk in de doofpot werd gestopt.
De film Spotlight is uitgebracht in 2015 en duurt 129 minuten. Deze aangrijpende verfilming van een schokkend onderzoek won een Oscar voor Beste film en Beste originele scenario. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spotlight op IMDB

Score: 8,1 van de 10

The true story of how the Boston Globe uncovered the massive scandal of child molestation and cover-up within the local Catholic Archdiocese, shaking the entire Catholic Church to its core.

Trailer

Acteurs in Spotlight

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Spotlight

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Zero
Aan de hand van zijn relaties met twee zeer verschillende vrouwen probeert een kleine vrijgezel met een enorm ego zijn doel te vinden.
See You Yesterday
Terwijl twee wondertieners tijdreizen onder de knie proberen te krijgen, moeten ze na een tragische schietpartij verschillende gevaarlijke reizen naar het verleden maken.
1994
Aan de hand van archiefbeelden en nieuwe interviews wordt de Mexicaanse politiek in 1994 onderzocht. In dit jaar kwam het EZLN op en werd Luis Donaldo Colosio vermoord.
Good Sam
Een nieuwsgierige journaliste vindt liefde terwijl ze bezig is aan het verhaal over een geheimzinnige figuur die in New York zakken met geld achterlaat voor onbekenden.
Abyss
Na een onverwacht overlijden in afzonderlijke incidenten, ontdekken Cha Min en Go Se-yeon dat ze weer tot leven zijn gekomen in nieuwe lichamen die ze niet herkennen.