Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spring and Port Wine

Film, 1970, 101 minuten
Spring and Port Wine
Een strenge fabrieksingenieur houdt zijn gezin strak in het gareel, terwijl zijn vrouw de hand op de knip houdt. Maar hun vier kinderen dagen hun gezag uit.
De film Spring and Port Wine is uitgebracht in 1970 en duurt 101 minuten. James Mason, winnaar van meerdere Oscar-nominaties en een BAFTA-nominatie, speelt de hoofdrol in dit familiedrama. Homofobische grappen en houdingen/gebaren; nadruk op naleving van genderrollen in het huwelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spring and Port Wine op IMDB

Score: 7,1 van de 10

A stern father and lenient mother try to deal with the ups and downs of their four children's lives in working-class Bolton.

Acteurs in Spring and Port Wine

Regisseur

Meer zoals Spring and Port Wine

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

JFK
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.
Philadelphia
De jurist Andrew Beckett uit Philadelphia begint een rechtszaak tegen zijn advocatenkantoor als hij onrechtmatig wordt ontslagen omdat hij homo en hiv-positief is.
La Vie en Rose
Aangrijpend drama over de legendarische Parijse zangeres Édith Piaf. Haar passie voor muziek hield haar op de been in haar tragische leven.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
Lost City of Z
Aan het begin van de 20e eeuw raakt de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett geobsedeerd door de zoektocht naar een mysterieuze oude beschaving in het Amazonegebied.