Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams

Mini espías 2: La isla de los sueños perdidos
Film, 2002, 100 minuten, 1.640.992 beoordelingen
Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams
Carmen en Juni vormen een team met Gary en Gerti Giggles, 2 andere mini geheim agenten, om een slechte wetenschapper een lesje te leren.
De film Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams is uitgebracht in 2002 en duurt 100 minuten. Steve Buscemi, Emily Osment en Holland Taylor voegen zich bij de cast in deze sequel van dit scifi-familieavontuur. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams op IMDB

Score: 5 van de 10

The Cortez siblings set out for a mysterious island, where they encounter a genetic scientist and a set of rival spy kids.

Acteurs in Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams

Regisseur

Meer zoals Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

LEGO Friends The Next Chapter – New Beginnings
De nieuwe vrienden kunnen de chaos van de eerste schooldag overleven en leren elkaar kennen door te bakken voor het Welcome to School Festival.
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
Barbie: The Pearl Princess
Barbie kruipt in de huid van Lumina, een zeemeermin die droomt van een leven als prinses. Met haar magische krachten laat ze al van jongs af aan parels dansen en gloeien.
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.
Cattivi Pensieri
Een gerespecteerde advocaat stuit in zijn eigen huis op een onbekende man en raakt geobsedeerd door het idee dat zijn vrouw een affaire heeft.