Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams

Mini espías 2: La isla de los sueños perdidos
Film, 2002, 100 minuten, 1.640.992 beoordelingen
Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams
Carmen en Juni vormen een team met Gary en Gerti Giggles, 2 andere mini geheim agenten, om een slechte wetenschapper een lesje te leren.
De film Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams is uitgebracht in 2002 en duurt 100 minuten. Steve Buscemi, Emily Osment en Holland Taylor voegen zich bij de cast in deze sequel van dit scifi-familieavontuur. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams op IMDB

Score: 5 van de 10

The Cortez siblings set out for a mysterious island, where they encounter a genetic scientist and a set of rival spy kids.

Acteurs in Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams

Regisseur

Meer zoals Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.