Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spy Kids: All the Time in the World

Spy Kids 4
Film, 2011, 87 minuten, 19.837 beoordelingen
Spy Kids: All the Time in the World
Spy Kids Carmen en Juni zijn terug om de tweeling Rebecca en Cecil Wilson te helpen om samen met hun gepensioneerde geheim agent stiefmoeder de wereld te redden.
De film Spy Kids: All the Time in the World is uitgebracht in 2011 en duurt 87 minuten. Jessica Alba en Joel McHale voegen zich bij de 'Spy Kids' in dit vierde deel van de gezinsvriendelijke filmserie. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spy Kids: All the Time in the World op Moviemeter

De tweeling Rebecca en Cecil kan niet overweg met hun stiefmoeder Marissa Cortez Wilson die met hun vader Wilbur, een verslaggever die op zoek gaat naar spionnen, is getrouwd. Wat ze echter niet weten is dat Marissa een ex-spionne is voor de OSS (Organisatie van Super Spionnen), een organisatie die is uitgegroeid tot 's werelds beste spionnen-agentschap in het voormalig hoofdkantoor van de ter ziele gegane Spy Kids divisie. Als de wereld bedreigd wordt door de Timekeeper wordt ze weer opgeroepen door de OSS om in actie te komen. Met het einde van de wereld in zicht besluit de tweeling hun meningsverschillen opzij te zetten en de handen in elkaar te slaan met Marissa om de wereld te redden.

Spy Kids: All the Time in the World op IMDB

Score: 4 van de 10

A retired spy is called back into action, and to bond with her new step-children, she invites them along for the adventure to stop the evil Timekeeper from taking over the world.

Acteurs in Spy Kids: All the Time in the World

Regisseur

Meer zoals Spy Kids: All the Time in the World

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.