Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Spy Kids

Mini espías
Film, 2001, 87 minuten, 2.733.475 beoordelingen
Spy Kids
De rollen worden omgedraaid wanneer Carmen en Juni hun geheimagent-ouders moeten redden uit de duivelse klauwen van Alexander Minion.
De film Spy Kids is uitgebracht in 2001 en duurt 87 minuten. Antonio Banderas heeft de hoofdrol in deze eerste grote hit van Robert Rodriguez die 3 weken lang op de 1e plaats stond. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Meeslepend.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spy Kids op Moviemeter

Carmen en Juni denken dat hun ouders een saai leventje leiden. Ze weten echter niet dat Gregorio en Ingrid Cortez geheim agent waren, maar deze banen opgegeven hebben voor de kinderen. De verdwijning van enkele oud-collega's zorgt er echter voor dat de Cortezjes weer terug moeten naar hun oude baan. Waar ze geen rekening mee gehouden hebben is dat hun kinderen zich dit keer ook met de zaken gaan bemoeien.

Spy Kids op IMDB

Score: 5 van de 10

The children of secret-agent parents must save them from danger.

Acteurs in Spy Kids

Regisseur

Meer zoals Spy Kids

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.