Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Squid Game

Tv-serie, 2021
Squid Game
Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.
De tv-serie Squid Game is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Lee Jung-jae ('Chief of Staff') en Park Hae-soo ('Prison Playbook') moeten een gewelddadige morele beproeving doorstaan. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Squid Game is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Squid Game

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje);Frans;Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origin
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Squid Game

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.