Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Standing Tall

Documentaire, 2016, 49 minuten
Standing Tall
Vijf vrouwen uit Azië, Afrika en Latijns-Amerika delen uitzonderlijke verhalen over kracht en doorzettingsvermogen ten overstaan van geweld en ongelijkheid.
De documentaire Standing Tall is uitgebracht in 2016 en duurt 49 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Standing Tall op Moviemeter

Nils Tavernier heeft de wereld doorkruist, van Cambodja tot Kameroen, via Europa, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika, om vijf portretten van vrouwen te maken. Zij delen uitzonderlijke verhalen over kracht en doorzettingsvermogen ten overstaan van geweld en ongelijkheid. Deze vrouwen zijn uitgesloten, hebben geweld ondergaan of zijn gemarginaliseerd en hebben met veel moed het geweld veranderd in revanche en hun pijn in succes.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Standing Tall

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Vier auf vier Rädern - Familienausflug bis ans Ende der Welt
Deze documentaire volgt een gezin van vier op hun maandenlange roadtrip door Zuid-Amerika, terwijl ze op avontuur nieuwe uitdagingen aangaan.
Conversaciones con Álvaro Siza
De vermaarde architect Álvaro Siza kijkt terug op zijn jeugdige passies en inspiraties, zijn werken en zijn creatieve proces.