Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Standing Tall

Documentaire, 2016, 49 minuten
Standing Tall
Vijf vrouwen uit Azië, Afrika en Latijns-Amerika delen uitzonderlijke verhalen over kracht en doorzettingsvermogen ten overstaan van geweld en ongelijkheid.
De documentaire Standing Tall is uitgebracht in 2016 en duurt 49 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Standing Tall op Moviemeter

Nils Tavernier heeft de wereld doorkruist, van Cambodja tot Kameroen, via Europa, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika, om vijf portretten van vrouwen te maken. Zij delen uitzonderlijke verhalen over kracht en doorzettingsvermogen ten overstaan van geweld en ongelijkheid. Deze vrouwen zijn uitgesloten, hebben geweld ondergaan of zijn gemarginaliseerd en hebben met veel moed het geweld veranderd in revanche en hun pijn in succes.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Standing Tall

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.