Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Standing Tall

Documentaire, 2016, 49 minuten
Standing Tall
Vijf vrouwen uit Azië, Afrika en Latijns-Amerika delen uitzonderlijke verhalen over kracht en doorzettingsvermogen ten overstaan van geweld en ongelijkheid.
De documentaire Standing Tall is uitgebracht in 2016 en duurt 49 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Standing Tall op Moviemeter

Nils Tavernier heeft de wereld doorkruist, van Cambodja tot Kameroen, via Europa, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika, om vijf portretten van vrouwen te maken. Zij delen uitzonderlijke verhalen over kracht en doorzettingsvermogen ten overstaan van geweld en ongelijkheid. Deze vrouwen zijn uitgesloten, hebben geweld ondergaan of zijn gemarginaliseerd en hebben met veel moed het geweld veranderd in revanche en hun pijn in succes.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Standing Tall

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.