Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Star Trek: Deep Space Nine

Tv-serie, 1999, 1.024.574 beoordelingen
Star Trek: Deep Space Nine
In deze spin-off van Star Trek leidt commandant Sisko de pluriforme bemanning van Deep Space Nine, een ruimtestation van de Federatie met een complexe missie.
De tv-serie Star Trek: Deep Space Nine is uitgebracht in 1999. Deze zeer positief ontvangen spin-off speelt zich af in een ruimtestation en won vier Emmy's en werd 31 keer genomineerd. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Duister.

Star Trek: Deep Space Nine op IMDB

Score: 8 van de 10

Orbiting the liberated planet of Bajor, a Federation space station guards the opening of a stable wormhole to the far side of the Galaxy.

Acteurs in Star Trek: Deep Space Nine

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Indonesisch;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Star Trek: Deep Space Nine

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.