Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Star Trek Into Darkness

Film, 2013, 132 minuten, 3.249.470 beoordelingen
Star Trek Into Darkness
De nieuwe Star Trek gaat verder met deze actiesequel waarin Kirk en Spock samen met een onwaarschijnlijke bondgenoot vechten tegen terroristen die Starfleet bedreigen.
De film Star Trek Into Darkness is uitgebracht in 2013 en duurt 132 minuten. Chris Pine en zijn team keren terug voor deze succesvolle sequel die in de eerste week op nummer 1 stond in de VS. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Star Trek Into Darkness op Moviemeter

Score: 3,48 van de 5

'Star Trek into Darkness' volgt de bemanning van de Enterprise, als zij terug naar de Aarde worden geroepen. Daar ontdekken ze dat een niet te stoppen terreurbeweging binnen de Starfleet de vloot heeft vernietigd, samen met alles waar zij voor staat. Als gevolg daarvan verkeert de wereld in staat van crisis en moet Captain Kirk (Chris Pine) een klopjacht leiden op de verantwoordelijken. Hij blijkt daarbij nog een persoonlijke rekening te moeten vereffenen. Kirk leidt zijn team door een wereld die meer weg heeft van een oorlogsgebied, waarbij vriendschappen verscheurd zullen worden en offers gemaakt moeten worden voor de enige familie die Kirk nog heeft: zijn bemanning.

Star Trek Into Darkness op IMDB

Score: 8 van de 10

After the crew of the Enterprise find an unstoppable force of terror from within their own organization, Captain Kirk leads a manhunt to a war-zone world to capture a one-man weapon of mass destruction.

Acteurs in Star Trek Into Darkness

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Indonesisch;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Star Trek Into Darkness

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Mother's Day
Wanneer de zoon die ze nooit gekend heeft ontvoerd wordt, haalt voormalig special agent Nina haar dodelijke vaardigheden boven om hem te vinden - ongeacht wie haar in de weg staat.
Yakitori: Soldiers of Misfortune
De aarde is gekoloniseerd door een superieure buitenaardse beschaving. In de hoop op een betere toekomst sluit Akira zich aan bij de vervangbare Yakitori-infanterie.
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.