Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Star Trek Into Darkness

Film, 2013, 132 minuten, 3.249.470 beoordelingen
Star Trek Into Darkness
De nieuwe Star Trek gaat verder met deze actiesequel waarin Kirk en Spock samen met een onwaarschijnlijke bondgenoot vechten tegen terroristen die Starfleet bedreigen.
De film Star Trek Into Darkness is uitgebracht in 2013 en duurt 132 minuten. Chris Pine en zijn team keren terug voor deze succesvolle sequel die in de eerste week op nummer 1 stond in de VS. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Star Trek Into Darkness op Moviemeter

Score: 3,48 van de 5

'Star Trek into Darkness' volgt de bemanning van de Enterprise, als zij terug naar de Aarde worden geroepen. Daar ontdekken ze dat een niet te stoppen terreurbeweging binnen de Starfleet de vloot heeft vernietigd, samen met alles waar zij voor staat. Als gevolg daarvan verkeert de wereld in staat van crisis en moet Captain Kirk (Chris Pine) een klopjacht leiden op de verantwoordelijken. Hij blijkt daarbij nog een persoonlijke rekening te moeten vereffenen. Kirk leidt zijn team door een wereld die meer weg heeft van een oorlogsgebied, waarbij vriendschappen verscheurd zullen worden en offers gemaakt moeten worden voor de enige familie die Kirk nog heeft: zijn bemanning.

Star Trek Into Darkness op IMDB

Score: 8 van de 10

After the crew of the Enterprise find an unstoppable force of terror from within their own organization, Captain Kirk leads a manhunt to a war-zone world to capture a one-man weapon of mass destruction.

Acteurs in Star Trek Into Darkness

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Indonesisch;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Star Trek Into Darkness

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.