Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Star Trek: The Next Generation

Tv-serie, 1993, 2.842.236 beoordelingen
Star Trek: The Next Generation
Vele jaren na de avonturen van de oorspronkelijke Enterprise-bemanning leidt kapitein Jean-Luc Picard een nieuwe Enterprise op verkenningsmissies naar onbekende werelden.
De tv-serie Star Trek: The Next Generation is uitgebracht in 1993. De eerste spin-off van Star Trek, met Patrick Stewart als Picard, won 17 Emmy's in de zeven seizoenen. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Star Trek: The Next Generation op IMDB

Score: 9 van de 10

Set decades after Captain James T. Kirk's 5-year mission, a new generation of Starfleet officers in a new Enterprise set off on their own mission to go where no one has gone before.

Acteurs in Star Trek: The Next Generation

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Indonesisch;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Star Trek: The Next Generation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.