Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Star Trek: The Next Generation

Tv-serie, 1993, 2.842.236 beoordelingen
Star Trek: The Next Generation
Vele jaren na de avonturen van de oorspronkelijke Enterprise-bemanning leidt kapitein Jean-Luc Picard een nieuwe Enterprise op verkenningsmissies naar onbekende werelden.
De tv-serie Star Trek: The Next Generation is uitgebracht in 1993. De eerste spin-off van Star Trek, met Patrick Stewart als Picard, won 17 Emmy's in de zeven seizoenen. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Star Trek: The Next Generation op IMDB

Score: 9 van de 10

Set decades after Captain James T. Kirk's 5-year mission, a new generation of Starfleet officers in a new Enterprise set off on their own mission to go where no one has gone before.

Acteurs in Star Trek: The Next Generation

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Indonesisch;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Star Trek: The Next Generation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.