Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Star Trek: The Next Generation

Tv-serie, 1993, 2.842.236 beoordelingen
Star Trek: The Next Generation
Vele jaren na de avonturen van de oorspronkelijke Enterprise-bemanning leidt kapitein Jean-Luc Picard een nieuwe Enterprise op verkenningsmissies naar onbekende werelden.
De tv-serie Star Trek: The Next Generation is uitgebracht in 1993. De eerste spin-off van Star Trek, met Patrick Stewart als Picard, won 17 Emmy's in de zeven seizoenen. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Star Trek: The Next Generation op IMDB

Score: 9 van de 10

Set decades after Captain James T. Kirk's 5-year mission, a new generation of Starfleet officers in a new Enterprise set off on their own mission to go where no one has gone before.

Acteurs in Star Trek: The Next Generation

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Indonesisch;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Star Trek: The Next Generation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.
Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Overhaul
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?