Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Star Trek: The Next Generation

Tv-serie, 1993, 2.842.236 beoordelingen
Star Trek: The Next Generation
Vele jaren na de avonturen van de oorspronkelijke Enterprise-bemanning leidt kapitein Jean-Luc Picard een nieuwe Enterprise op verkenningsmissies naar onbekende werelden.
De tv-serie Star Trek: The Next Generation is uitgebracht in 1993. De eerste spin-off van Star Trek, met Patrick Stewart als Picard, won 17 Emmy's in de zeven seizoenen. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Star Trek: The Next Generation op IMDB

Score: 9 van de 10

Set decades after Captain James T. Kirk's 5-year mission, a new generation of Starfleet officers in a new Enterprise set off on their own mission to go where no one has gone before.

Acteurs in Star Trek: The Next Generation

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Indonesisch;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Star Trek: The Next Generation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.