Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Star Trek

Jornada nas Estrelas
Tv-serie, 1968, 712.606 beoordelingen
Star Trek
De bemanning van het ruimteschip Enterprise, onder leiding van de onverstoorbare Kapitein Kirk, reist ver de ruimte in om nieuwe werelden en beschavingen te ontdekken.
De tv-serie Star Trek is uitgebracht in 1968. De iconische Gene Roddenberry-serie die als inspiratiebron diende voor een generatie, heeft 13 Emmy-nominaties gekregen. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Star Trek op IMDB

Score: 8 van de 10

Captain James T. Kirk and the crew of the Starship Enterprise explore the Galaxy and defend the United Federation of Planets.

Acteurs in Star Trek

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Indonesisch;Duits;Nederlands

Meer zoals Star Trek

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
Sol Levante
Een jonge krijger en haar familie zoeken naar de geheime plek waar wensen zouden worden vervuld. Hopelijk jagen ze geen oude bewakers en geesten tegen zich in het harnas.