Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Star Trek

Jornada nas Estrelas
Tv-serie, 1968, 712.606 beoordelingen
Star Trek
De bemanning van het ruimteschip Enterprise, onder leiding van de onverstoorbare Kapitein Kirk, reist ver de ruimte in om nieuwe werelden en beschavingen te ontdekken.
De tv-serie Star Trek is uitgebracht in 1968. De iconische Gene Roddenberry-serie die als inspiratiebron diende voor een generatie, heeft 13 Emmy-nominaties gekregen. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Star Trek op IMDB

Score: 8 van de 10

Captain James T. Kirk and the crew of the Starship Enterprise explore the Galaxy and defend the United Federation of Planets.

Acteurs in Star Trek

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Indonesisch;Duits;Nederlands

Meer zoals Star Trek

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.