Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Steel Rain

Film, 2018, 139 minuten
Steel Rain
Tijdens een coup ontsnapt een Noord-Koreaanse spion met de gewonde leider van het land naar Zuid-Korea om hem in leven te houden en een Koreaanse oorlog te voorkomen.
De film Steel Rain is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 139 minuten. Jung Woo-sung en Kwak Do-won spelen de hoofdrol in deze actiethriller van de schrijver en regisseur van ‘The Attorney’. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Steel Rain op IMDB

Score: 7,1 van de 10

A coup in North Korea forces an agent to defect to South with unconscious "Number One". While operatives from North hunt for both of them, the agent has to work with South Koreans to stop the nuclear war.

Acteurs in Steel Rain

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel];Spaans;Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Steel Rain

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.