Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Steel Rain

Film, 2018, 139 minuten
Steel Rain
Tijdens een coup ontsnapt een Noord-Koreaanse spion met de gewonde leider van het land naar Zuid-Korea om hem in leven te houden en een Koreaanse oorlog te voorkomen.
De film Steel Rain is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 139 minuten. Jung Woo-sung en Kwak Do-won spelen de hoofdrol in deze actiethriller van de schrijver en regisseur van ‘The Attorney’. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Steel Rain op IMDB

Score: 7,1 van de 10

A coup in North Korea forces an agent to defect to South with unconscious "Number One". While operatives from North hunt for both of them, the agent has to work with South Koreans to stop the nuclear war.

Acteurs in Steel Rain

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel];Spaans;Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Steel Rain

Misfire

Misfire

(2014)

Headshot

Headshot

(2016)

Fauda

Fauda

(2018)

Mercenaire

Mercenaire

(2016)

O Matador

O Matador

(2017)

The Outsider

The Outsider

(2017)

Pandora

Pandora

(2016)

Lucid Dream

Lucid Dream

(2017)

Force 2

Force 2

(2016)

Larceny

Larceny

(2017)

Black

Black

(2017)

Forgotten

Forgotten

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.