Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

STEINS;GATE

Tv-serie, 2011, 247 beoordelingen
STEINS;GATE
Een gestoorde wetenschapper en zijn vrienden vinden een microgolftelefoon uit waarmee ze tekstberichten naar het verleden kunnen sturen en tijdreizen kunnen maken.
De tv-serie STEINS;GATE is uitgebracht in 2011. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

STEINS;GATE op IMDB

Score: 9 van de 10

Okabe Rintarou, an university student who refers to himself as Crazy Mad Scientist Hououin Kyouma and his lab's members work on a microwave device that can transfer messages to the past. ...

Acteurs in STEINS;GATE

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals STEINS;GATE

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.