Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

STEINS;GATE

Tv-serie, 2011, 247 beoordelingen
STEINS;GATE
Een gestoorde wetenschapper en zijn vrienden vinden een microgolftelefoon uit waarmee ze tekstberichten naar het verleden kunnen sturen en tijdreizen kunnen maken.
De tv-serie STEINS;GATE is uitgebracht in 2011. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

STEINS;GATE op IMDB

Score: 9 van de 10

Okabe Rintarou, an university student who refers to himself as Crazy Mad Scientist Hououin Kyouma and his lab's members work on a microwave device that can transfer messages to the past. ...

Acteurs in STEINS;GATE

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals STEINS;GATE

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.